ganduri

O stare…..

Uneori….imi pun aceasta melodie si ma bucur ca ii stiu sensul. Nu numai sensul cuvintelor, ci pur si simplu sensul notelor muzicale pasind printre amintirile mele. Nu e legata de ceva anume, insa ritmul ei , ma face sa inchid ochii si sa ma teleportez inapoi in timp, in toate timpurile mele, de glorie sau dramatice, de bucurii coplesitoare si ma cuprinde o stare de bine, de letargie a unei primaveri care ma ia peste picior cam des in ultima vreme, dar pe care eu o astept cuminte si resemnata , stiind ca nu exista nicio forta care sa o faca disparuta, inca.

E starea in care ,adoarme toate casa si dupa o baie fierbinte cu arome de bergamota, la un pahar de vin rosu si multe discutii, cocotati in varful canapelei noastre, martora noptilor pierdute la lumina lumanarilor, ne impartasim toate trairile de peste zi, ne facem planuri si radem de ele, ne aducem aminte, scoatem cutiile cu pozele noastre prafuite, ni se face foame in toiul noptii si ravasim desculti rafturile frigiderului.

red-wine-in-a-wine-glass-with-tea-light-candles-By-quacktaculous-Brendan-DeBrincat

E starea in care, uneori adormim fara sa ne dam seama cand, intre doua refrene, tinandu-ne de mana si ne trezim buimaci ca nu am stins toate lumanarile….

flat,550x550,075,f

E starea in care, ne ducem in varful picioarelor in camerele copiilor si le mirosim parul in timp ce dorm , nestapanindu-ne sa nu ii mai pupam inca o data….

E starea in care ne promitem , ca atunci cand va fi gata casa noastra, ne vom lua un hamac imens in care sa zacem toti 4…

47d877bdbab066ec436521d72db111dcca9c19a8

E starea in care ne revine obsedant in minte, lait motivul marii….

Menjunje-Varader_1279

E starea in care ne imaginam la batranete, eu o baba nebuna, tunsa scurt, o globetrotter-ita imbracata ciudat, cu margele supradimensionate si turbane colorate pe cap, si el un mos uracios, pe care doar eu stiu sa il fac sa rada si sa nu se mai ia de copiii galagiosi 🙂 .

IMG_7777_2

E doar Starea…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s